MISTER MEATBALL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mister Meatball. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2024 om 20:24 Fantastisch lekker
16 jan 2024 om 21:41 Super lekker!! Top!!
9 jan 2024 om 20:09 Het eten was heerlijk , alleen had ik een extra bakje jus besteld jammer . Bij de gehaktbal zat een beetje jus ( te weinig) . En de bezorger was vriendelijk .
7 nov 2023 om 20:54 Eten was niet echt warm , een bezorger niet geen , en jus was er niet bij wel moeten betalen Nederlands kan praten
19 okt 2023 om 22:06 Eten was niet warm helaas
5 jun 2023 om 6:30 Het was goed eten. Ik had alleen verwacht dat er wel jus bij de stamppot zou zijn. Maar die moet je apart bestellen. En de indicatie van de tijd is erg vervelend. Het verandert de hele tijd.
9 mrt 2023 om 20:11 Ik had na 2uur wachten,totaal geen trek meer in deze maaltijd. Zeg dan dat je niet op tijd kunt leveren en stort het geld terug. Het zijn doodsimpele maaltijden dus wat is het probleem?
28 feb 2023 om 22:55 Was zeer lekker en goed warm
23 feb 2023 om 18:49 Heerlijke hollandse pot
28 jan 2023 om 22:52 Food is good, but Delivery takes over 2 hours…
26 jan 2023 om 21:19 Had een uur van te voren zelf een tijd ingetypt dat ging allemaal goed! En eindelijk een tent met holandsepot gaan zeker vaker hier bestellen!!!!!
22 dec 2022 om 23:27 Vond het heerlijk, super netjes verpakt. Eten smaakte goed, zelf wat zwarte peper over heen gedaan. Maar basis was heerlijk.